Stupar: Sve za još jedan trijumf i Ligu šampiona

Vaterpolisti Jadran m:tela nalaze se na korak od evropske elite, srebrni junior iz Burgasa naglašava koliko bi klubu sa Škvera značila Liga šampiona

5978 pregleda 2 komentar(a)
Stupar zaustavlja jednog od igrača Dinama, Foto: Vuk Ilić
Stupar zaustavlja jednog od igrača Dinama, Foto: Vuk Ilić

Danilo Stupar je prošle sedmice bio jedan od crnogorskih juniora koji su na Evropskom prvenstvu u Burgasu stigli do srebrne medalje, a već ove sa Jadran m:telom nezadrživo grabi ka Ligi šampiona.

Novljani su slavili i na trećem meču kvalifikacija za evropsku elitu, nakon Banjaluke i Juga srušili su i Dinamo Bukurešt (15:8) i sada ih samo još korak dijeli od Lige šampiona.

"Čestitao bih saigračima - od početka smo u meč ušli ozbiljno, uspjeli smo da povedemo sa tri gola više i tu prednost smo zadržali do kraja i upisali trijumf", poručio je Stupar.

Za potvrdu Lige šampiona momcima Vladimira Gojkovića potrebna je još pobjeda protiv Barselone - sjutra od 10.30 sati.

"Savladali smo Jug, prvi smo na tabeli, a sjutra nas čeka još Barselona - sa tom pobjedom bismo ušli u Ligu šampiona koja bi nam mnogo značila. Želimo taj trijumf", zaključio je mladi ljevoruki vaterpolista Jadrana.

Ukoliko Novljani odrade i posljednju prepreku kao sve dosadašnje Crna Gora će ove sezone imati dva predstavnika u Ligi šampiona, pošto je Primorac kao prvak imao obezbijeđeno mjesti u eliti.

Bonus video: