Barseloneta protutnjala Trebinjem - Jadran se držao dvije četvrtine, ali nije imao snage za katalonsku klasu

Klub sa Škvera u 2. kolu Lige šampiona ubjedljivo poražen od španskog predstavnika i jednog od favorita takmičenja - 16:8

4393 pregleda 5 komentar(a)
Sa meča u Trebinju, Foto: Vuk Ilić
Sa meča u Trebinju, Foto: Vuk Ilić

Odličnih devet minuta, u tim trenucima i vođstvo od 3:2, dobra igra do početka treće četvrtine, ali u nastavku klasa Katalonaca je učinila svoje...

Vaterpolisti Jadran m:tela nisu uspjeli protiv moćne Barselonete da naprave čudo i stignu do prve pobjede u u Ligi šampiona - španski tim slavio je u Trebinju 16:8.

Barseloneta je na odmor otišla sa 6:4, a Vasilije Radović se početkom nastavka iz kontre i nakon što je majstorskom fintom "izbacio" golmana Unaja Agirea pobrinuo da se rival tada ne odlijepi (6:5).

Ipak, bio je to i posljednji trzaj Novaljana, pa je katalonski tim već do finiša te četvrtine otišao na velikih 10:5 i već tada praktično završio priču u Bosni i Hercegovini.

Dva Radovića - Vasilije i Danilo - postigli su po dva gola za Jadran, dok su po jednom mrežu Barselonete tresli Dimitrije Obradović, Jovan Vujović, Danilo Stupar i Aleksandar Ivović.

Kod Barselonet očekivano među najboljima je bio Alvaro Granados sa tri pogotka, dok su po dva postigli Vince Vigvari, Zoltan Burian, Rođer Taulj i vječni majstor Felipe Perone.

Od 20 sati meč drugog kola igra i Primorac, koji će u Kotoru dočekati Savonu.

Bonus video: