Vučić: Tramp favorit, kampanju Kamale Haris će nositi Mišel Obama

"S pažnjom sve da gledamo, da pokušamo da imamo najbliže kontakte i najbliže odnose sa ljudima iz okruženja predsjedničkog kandidata Trampa, naravno i da imamo unaprijed pripremljene odnose sa ljudima iz stafa Kamale Haris", rekao je predsjednik Srbije

17792 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Vučić, Foto: Screenshot/Youtube
Vučić, Foto: Screenshot/Youtube

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija sa pažnjom pratiti američke izbore, te da želi da ima najbliže kontakte sa kabinetom Donalda Trampa, kandidata republikanaca, kog smatra favoritom na predstojećim izborima.

"S pažnjom sve da gledamo, da pokušamo da imamo najbliže kontakte i najbliže odnose sa ljudima iz okruženja predsjedničkog kandidata Trampa, naravno i da imamo unaprijed pripremljene odnose sa ljudima iz stafa Kamale Haris", rekao je on u emisiji Hit tvit.

Komentarišući povlačenje predsjednika SAD Džozefa Bajdena iz izborne trke, rekao je da potpredsjednica Kamala Haris, favorit demokrata za kandidata nema izgleda protiv Trampa, kog Vučić smatra favoritom na izborima.

"Vjerujem da će to biti jedna od najneizvjesnijih utakmica", rekao je i dodao da ima saznanja da će kampanju Kamale Haris "nositi" Mišel Obama, supruga bivšeg američkog predsjednika Baraka Obame.

Bajden je podržao Haris za novu kandidatkinju demokrata na predsjedničkim izborima u novembru.

"Kolege demokrate, odlučio sam da ne prihvatim nominaciju i da svu svoju energiju usmjerim na dužnosti predsjednika do kraja svog mandata", napisao je on na Iksu.

Bonus video: