U požaru u Novom Sadu stradalo šest osoba, među kojima i četvoro djece

Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu

29923 pregleda 74 reakcija 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U požaru koji je sinoć izbio u novosadskom naselju Salajka, na uglu ulica Đorđa Dere i Davida Rackovića, stradalo je šest osoba, među kojima četvoro djece, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.

Pretpostavlja se da je riječ o članovima porodice koja je živjela na toj adresi, a sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu, prenosi RTS.

"U požaru, koji je jutros, oko 3 sata, izbio na kući, u ulici Đorđa Dere, smrtno je stradalo šest osoba, među kojima i četvoro dece, uzrasta od dvije do sedam godina. Pretpostavlja se da je riječ o članovima porodice koja je živjela na toj adresi, D. A. (29), M. S.(23), E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2). Pripadnici Uprave za vanredne situacije, devet vatrogasaca sa dva vozila, ugasili su požar, a policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mjesta", rekao je Dačić.

Dodao je da se sumnja da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu.

"Tijela nastradalih prenijeta su u Centar za sudsku medicinu, radi obdukcije, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja", rekao je Dačić.

Bonus video: