Hrvatska: U saobraćajoj nezgodi u Slavoniji povrijeđeno 14 osoba, najverovatnije migranata

Policija je navela da su povrijeđeni zbrnuti u bolnicama u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški a prema medijima, dio povrijeđenih je naknadno prebačen u bolnice u Osijeku i Zagrebu

5158 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nezgodi kod mjesta Malino, nedaleko od Lužana, jutros je povrijeđeno 14 osoba, među kojima sedmoro djece, a najverovatnije je riječ o migrantima, javili su danas hrvatski mediji.

Do nezgode je došlo oko tri časa kad je kombi švajcarskih registracija sletio sa puta između Slavonskog Broda i Nove Gradiške dok su policijaci pokušavali da ga zaustave.

U saopštenju brodsko-posavske policije navodi se da su policajci uočili vidno opterećen kombi švajcarskih registracija kojeg su pomoću uključenih svjetlosnih i zvučnih znakova pokušavali da zaustave radi kontrole.

Vozač se oglušio o naredbe policije i nastavio vožnju povećavajući brzinu.

Kako se navodi u saopštenju, poslije minut-dva policijski službenici su dolaskom do Malina uočili da je kombi sletio sa puta, udarivši u stub javne rasvjete.

Policija je navela da su povrijeđeni zbrnuti u bolnicama u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški a prema medijima, dio povrijeđenih je naknadno prebačen u bolnice u Osijeku i Zagrebu.

Bonus video: