Televizija Vijesti najgledanija u prvih pet mjeseci ove godine

Sa ukupnim udjelom u gledanosti od skoro 18 posto, nastavljena je dominacija koja traje već šest godina, pokazuju podaci o gledanosti Crnogorskog Telekoma i IPSOS-a

11043 pregleda 128 reakcija 6 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

U prvih pet mjeseci ove godine, Televizija Vijesti ostvarila je udio u ukupnoj gledanosti među svim televizijama u Crnoj Gori od skoro 18 posto, što je potvrda njenog neupitnog liderstva na crnogorskom medijskom nebu. Televizija Vijesti je već godinama najgledanija u Crnoj Gori, sa dominacijom koja traje još od 2018.

Centralna informativna emisija "Vijesti u pola 7" je ubjedljivo najgledaniji format već godinama u Crnoj Gori. Ovaj program je postao sinonim za pouzdane i pravovremene informacije, što ga čini nezaobilaznim dijelom dnevne rutine crnogorskih građanki i građana sa impresivnih skoro 45% gledalaca kraj malih ekrana.

Večernje talk show emisije Reflektor, autorke Aleksandre Mudreše, i Načisto sa Petrom Komnenićem, dodatno potvrđuju povjerenje crnogorske publike u ovaj kanal. Relevantni gosti, aktuelne teme i problemi, uz profesionalan pristup, ove emisije svrstava u najgledanije crnogorske formate, što je jasan pokazatelj da publika najviše vjeruje Televiziji Vijesti i njenim novinarima.

Jutarnji program "Boje jutra" ostvaruje ukupan udio od preko 30 posto televizijskog auditorijuma. Ova emisija se izdvaja po tome što obrađuje teme koje prate svakodnevni život građana, ukazuje na probleme na terenu i sa sagovornicima poziva na njihovo rješavanje.

Serijski program Televizije Vijesti takođe je u vrhu gledanosti. Posebno se izdvaja serija "Jedina ljubav", koja ruši sve rekorde gledanosti sa prosječnim udjelom od preko 25 posto. Ova serija je osvojila srca gledalaca i postala nezaobilazan dio svakodnevne televizijske ponude.

Sport, Meteo bilten i sedmični magazini M:tech, Premotaj i Forbs takođe su u vrhu gledanosti u svojim kategorijama. Televizija Vijesti time nastavlja da postavlja standarde i zadržava lidersku poziciju zahvaljujući dobrom programu i povjerenju koje uživa među crnogorskom publikom a u budućnosti naši gledaoci mogu očekivati I još novih kvalitetnih emisija.

Bonus video: