Mikijelj: Od Jovanovića smo dobili ponudu koju nećemo prihvatiti, ako se ne ispoštuje volja građana idemo na nove izbore

"Građanima Budve nije u redu da on (Jovanović) bude gradonačeknik. Građani su jasno saopštili da žele da grad predvodi nosilac liste Za budućnost Budve i samo na toj bazi možemo da pričamo o formiranju vlasti u Budvi"

17141 pregleda 31 reakcija 30 komentar(a)
Mikijelj, Foto: TV Vijesti
Mikijelj, Foto: TV Vijesti

Nosilac liste "Za budućnost Budve" Mladen Mikijelj kazao je da su od nosioca liste “Budva naš grad” Nikole Jovanovića dobili ponudu koju neće prihvatiti.

Mikijelj je gostujući u Bojama jutra na Televiji Vijesti rekao da je zahtjev Jovanovića da prihvate da on bude predsjednik Opštine, a da će se "oko svega ostalog dogovoriti".

"Tražimo da se vlast formira na osnovu izborne volje građana. Imamo informacije da se ta parlamentarna većina između "Budva naš grad" i DPS-a priprema i da su razgovorin neformalno počeli", rekao je Mikijelj.

Nosilac liste "Za budućnost Budve" tvrdi da je dogovor između liste "Budva naš grad" i DPS-a "napravljen i prije nego što su se izbori desili".

"Građanima Budve nije u redu da on (Jovanović) bude gradonačeknik. Građani su jasno saopštili da žele da grad predvodi nosilac liste Za budućnost Budve i samo na toj bazi možemo da pričamo o formiranju vlasti u Budvi".

Mikijelj je ponovio da ukoliko se "ne ispoštuje volja građana idemo na nove izbore".

Bonus video: