Policijske patrole čuvale OŠ “Marko Miljanov” u Bijelom Polju zbog sprečavanja potencijalnog vršnjačkog nasilja

Prema informacijama TV Vijesti, učenik osmog razreda prodao je igricu srednjoškolcima iz elektro-ekonomske škole i oni nijesu htjeli da mu plate, zbog čega ih je osnovac vrijeđao preko društvenih mreža, pa su mu trojica ili četvorica srednjoškolaca prijetila da će ga ubosti

6934 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Đorđe Cmiljanić/Vlada Crne Gore
Ilustracija, Foto: Đorđe Cmiljanić/Vlada Crne Gore

Dvije policijske patrole čuvale su Osnovnu školu “Marko Miljanov” u Bijelom Polju zbog sprečavanja potencijalnog vršnjačkog nasilja, saznaje TV Vijesti.

Prema informacijama TV Vijesti, učenik osmog razreda prodao je igricu srednjoškolcima iz elektro-ekonomske škole i oni nijesu htjeli da mu plate, zbog čega ih je osnovac vrijeđao preko društvenih mreža, pa su mu trojica ili četvorica srednjoškolaca prijetila da će ga ubosti, nakon čega je on pobjegao u školu, koju su kasnije obezbjeđivali policajci.

Iz Ministarstva prosvjete TV Vijesti su saopštili da su po dobijanju informacije o dešavanjima u Bijelom Polju, preduzeli mjere.

Uprava škole čiji je učenik bio potencijalna žrtva vršnjačkog nasilja je, kažu, odmah reagovala, obavijestila policiju i Centar za socijalni rad, što je omogućilo da se ova situacija riješi prije nego što je mogla da eskalira.

Bonus video: