Pretresi u Baru, pronađeni pištolji

Pretresani su objekti Osmanagićevog brata Ada, ali i njegovih prijatelja Marka Strikovića, Martina Pešalja i Beriše Truša
567 pregleda 4 komentar(a)
pretres Bar, pištolji, Foto: Uprava policije
pretres Bar, pištolji, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 04.05.2018. 13:33h

Barska policija rano jutros započela je pretrese objekata koje koriste bezbjednosno interesantne osobe, odnosno, kako saznaje Televizija Vijesti, osobe koje su bile bliske pokojnom Arminu Muši Osmanagiću, a koji je operativno važio za vođu jedne od najvećih barskih kriminalnih grupa.

Pretresani su objekti Osmanagićevog brata Ada, ali i njegovih prijatelja Marka Strikovića, Martina Pešalja i Beriše Truša.

Tokom pretresa koji su obavljeni na više lokacija pronađena su tri pištolja od kojih jedan bez dozvole, jedan sa isteklim oružanim listom i jedan gasni pištolj.

Osmanagić je ubijen u septembru 2014. godine u bašti svog lokala "Savoja“, u samom centru Bara. Njegove ubice ni do danas nijesu pronađene.

Iz Uprave policije je saopšteno da je državni tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Baru naložio da se T.B. uhapsi uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krvično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: