Nikšić: Sedam osoba osumjičeno za pet krađa

"Krivična djela koja su rasvijetljena počinjena su u periodu od 15. februara do 16. apila 2018. godine", saopšteno iz policije
500 pregleda 3 komentar(a)
500 eura, Foto: Shutterstock
500 eura, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.04.2018. 10:52h

Nikšićka policija saopštila je da je rasvijetlila pet krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, za koje je osumnjičeno sedam osoba.

Zoran Nikolić (30) sumnjiči se da je počinio krivično djelo teška krađa na način što je od D.B. (1964), dok se nalazio u jednom ugostiteljskom objektu u Nikšiću, otuđio 700 eura.

Žarko Živković (37) i Violeta Filipoivć (38) iz Nikšića osumnjičeni su da su počinili krivično djelo krađa na način što su u mjestu Pandurica, na starom putu Nikšić – Podgorica, otuđili metalne odbojnike pored puta. Vozilo u koje su potom utovarili odbojnike je, kako je saopšteno, zaustavila policijska patrola koja je pronašla ukradene stvari i vratila ih vlasniku.

Sumnja da je Ivana Piper (25) iz Nikšića počinila krivično djelo krađa na način što je iz stana M.A. otuđila 500 eura.

Vuk Mišković (36) iz Nikšića je osumnjičen da je počinio krivično delo krađa tako što je iz dvorišta firme "Frigo sistem" otuđio požarna vrata čija je vrijednost 750 eura. Osim toga, Igor Radojičić (25) Filip Mijajlović (25) iz Nikšića su osumnjičeni da su počinili krivično djelo krađa na način što su sa restorana "Kastel" otuđili dvije sigurnosne kamere.

"Krivična djela koja su rasvijetljena počinjena su u periodu od 15. februara do 16. apila 2018. godine. Osim u jednom slučaju, kada su policijski službenici kontrolom vozila zatekli otuđene stvari nedugo nakon izvršenja krivičnog djela, ostala četiri krivična djela rasvijetljena su intenzivnim radom službenika CB Nikšić koji je doveo do identifikovanja osumnjičenih lica. Protiv osumnjičenih lica su nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijete krivične prijave, a u dva od ovih pet slučajeva osumnjičeni su i privedeni tužiocu", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: