Knežević na Instagramu: "Vrijeme pjesme i igara" sa Đukanovićima, Stijepovićem, Bokanom...

Prvi čovjek Atlas grupe objavio novu seriju fotografija na svom profilu
32614 pregleda 16 komentar(a)
Knežević, Stijepović i Bokan, Foto: Instagram.com/dkatlas
Knežević, Stijepović i Bokan, Foto: Instagram.com/dkatlas

Prvi čovjek Atlas grupe, Duško Knežević, objavio je novu seriju fotografija na svom Instagram nalogu pod nazivom "Vrijeme pjesme i igara".

Knežević je na fotografijama u društvu predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića, njegove supruge Lidije, bivšeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića, biznismena Dragana Bokana, bivšeg ambasadora Gorana Sita Rakočevića, advokata Zorana Piperovića, Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića...

Knežević je ranije imao više objava sa nazivom "Milo kod kuma", sa posterima kultne filmske trilogije Kum, i skečevima satiričara Mihaila Radojičića koji "razgovara" sa Đukanovićem u ulozi Don Vita Korleonea.

Prethodno je objavio fotografije sa Đukanovićem, nazvane "Momci iz devedesetih", nakon što je ekskluzivno za "Vijesti" kazao da je donirao novac DPS-u za kampanju za lokalne izbore u Podgorici u dogovoru sa predsjednikom DPS-a, Đukanovićem.

Za taj novac, za koji tvrdi da ima pokriće, šef Atlas grupe kaže da je Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pokušao da mu smjesti da je bio namijenjen Demokratskom frontu i da ga tako uplete u aferu “državni udar”.

Knežević je, takođe putem Instagrama, pozvao vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da smijeni Katnića i tako "zaustavi kriminal i nelegalni rad ovog nerazumnog čovjeka."

Kneževića na ovoj društvenoj mreži prati 20 hiljada ljudi, kao i 18,2 hiljada korisnika Instagrama koji su zapratili stranicu "Podrška Atlas grupi".

Bonus video: