Kršenje mjera NKT: U PG uhapšeno sedmoro, među njima četiri bezbjednosno interesantna lica

Iz Uprave policije saopštili su da su u Zeti, postupajući po prijavi građana da su se okupila lica koja blokiraju rekonstrukciju lokalnog puta, zatekli Mirka Maraša(37), Marka Maraša (38) i dva bezbjednosno interesantna lica Sašu Klikovca (38) i Sinišu Stijepovića (37)
12472 pregleda 1 komentar(a)
Podgorička policija (Ilustracija), Foto: Boris Pejović
Podgorička policija (Ilustracija), Foto: Boris Pejović

Zbog kršenja mjera Nacionalnog koordinaciog tijela (NKT) policija je danas u Podgorici, na dvije lokacije, uhapsila sedam osoba, od kojih su četiri bezbjednosno interesantna lica.

Iz Uprave policije saopštili su da su u Zeti, postupajući po prijavi građana da su se okupila lica koja blokiraju rekonstrukciju lokalnog puta, zatekli Mirka Maraša(37), Marka Maraša (38) i dva bezbjednosno interesantna lica Sašu Klikovca (38) i Sinišu Stijepovića (37).

"Oni su prekršili mjeru zabrane prisustva i zadržavanja na javnim površinama više od jednog lica i tako izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravbstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazen bolesti", kazali su iz policije.

Na drugoj lokaciji policija je kontrolisala blindirano vozilo kojim je upravljalo bezbjednosno interesantno lice Miodrag Šaković (67) a u kojem su se nalazili Boris Petričić (24) i bezbjednosno interesantno lice Vukić Nedović (22).

"Oni su prekršili mjeru zabrane prevoza u vozilu više od dva lica i lišeni su slobode za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", kazali su iz UP.

Miodrag Šaković otac je Milića Minje Šakovića i Marka Šakovića, bliskih škaljarskom kriminalnom klanu.

Bonus video: