Uhapšen Nikšićanin: Osumnjičen za nanošenje teške tjelesne povrede

U saopštenju se navodi da su nikšićkoj policiji 6. februara građani prijavili narušavanje javnog reda i mira ispred jednog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u ulici Narodnih heroja u Nikšiću

6048 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

D.P. (21) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povreda, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da su nikšićkoj policiji 6. februara građani prijavili narušavanje javnog reda i mira ispred jednog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u ulici Narodnih heroja u Nikšiću.

"Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su zatekli J.P. (20) i A.P. (20) koji su imali vidne povrede zbog čega su prevezeni u Medicinski centar Nikšić radi ukazivanja ljekarske pomoći. Licu J.P. je konstatovana teška tjelesna povreda, dok je A.P. zadobio lake tjelesne povrede. Upoznat je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu teška tjelesna povreda na štetu J.P", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su policajci došli do saznanja koja upućuju na sumnju da je krivično djelo teška tjelesna povreda izvršio D.P. koji je uhapšen i priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu.

Bonus video: