Bjelopoljska policija uhapsila tri osobe zbog ulične prodaje droge: Pronađeni marihuana i spid

"Postupajući po naredbi Višeg suda u Bijelom Polju izvršen je pretres vikendice u mjestu Majstorovina u Bijelom Polju koju koristi R.Đ. gdje je pronađeno 80 grama opojne droge marihuana"

9605 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bjelopoljska policija uhapsila je R.Đ., Č.M. i K.Đ. zbog ulične prodaje droge, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da su bjelopoljski policajci preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika kontrolisali R.Đ. (24) i kod njega pronašli marihuanu.

"Postupajući po naredbi Višeg suda u Bijelom Polju izvršen je pretres vikendice u mjestu Majstorovina u Bijelom Polju koju koristi R.Đ. gdje je pronađeno 80 grama opojne droge marihuana", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je bjelopoljska policija tokom ovog mjeseca podnijela krivične prijave i protiv Č.M. (24) i K.Đ. (27) iz Bijelog Polja zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Kod njih je pronađena manja količina marihuane i spida. Č.M. i K.Đ. su, kako ukazuju dokazi do kojih je došla bjelopoljska kriminalistička policija, u prethodnom periodu vršili tzv. uličnu prodaju opojne droge marihuana", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: