Pantović i Ljujić uhapšeni zbog ubistva Ašanina

Policija Ljujića sumnjiči za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela

120364 pregleda 52 reakcija 49 komentar(a)
Pantović (arhiva), Foto: Savo Prelević
Pantović (arhiva), Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.04.2021. 11:01h

Policija je uhapsila Novljanina Gorana Pantovića (43), koji se sumnjiči za ubistvo Zorana Ašanina (65) juče u Mojkovcu.

Mojkovčanin Velimir Ljujić uhapšen je zbog saučesništva u ubistvu Ašanina. Policija ga sumnjiči za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

On je, kako su Vijesti juče objavile, Pantovića čekao ispred motela "Krstac", a potom ga automobilom odvezao do sela Žari.

Sagovornik "Vijesti" iz policije ranije je rekao da su i osumnjičeni za ubistvo i ubijeni imali poslovne veze sa vrhom kavačkog kriminalnog klana.

Policija i Ljujića dovodi u vezu sa kavačkim kriminalnim klanom.

Iz Uprave policije je saopšteno da je, nakon intenzivne potrage u kojoj su učestvovali i pripadnici granične policije, osumnjičeni uhapšen jutros u 9,45 časova u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Kovren.

"G.P. se sumnjiči da je juče u 13,55 časova u jednom ugostiteljskom objektu u Mojkovcu, nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom vatrenog oružja lišio života Z.A. Osim toga, pripadnici policije su juče lišili slobode V.Lj. (66) zbog sumnje da je pomagao osumnjičenom da se udalji sa lica mjesta nakon izvršenog krivičnog djela. V.Lj. se tereti za krivično djelo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela. Aktivnosti se sprovode u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju", saopšteno je iz Uprave policije.

Povezani članci

26. April 2021.

Metak u glavu nakon zajedničkog ručka

Bonus video: