Uhapšeni državljani Maroka: Iz kombija ukrali torbicu sa 6.865 eura i ličnim dokumentima?

Iz policije su rekli da su otuđeni predmeti vraćeni vlasniku i da će pištolj biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja

13096 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija uhapsila je državljane Maroka A.A.K. (26) i Z.H. (20), zbog sumnje da su izvršili krivična djela teška krađa i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su kazali da se sumnja da su osumnjičeni iskoristili nepažnju oštećenog i iz njegovog kombi vozila otuđili torbicu u kojoj se nalazilo 6.865 eura i lična dokumenta.

„Brzom reakcijom policije osumnjičeni su identifikovani i locirani. Po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres objekta gdje su bili smješteni i pronađen je sav otuđeni novac, dokumenta i pištolj marke „CZ M57“ i 50 komada municije za koji nijesu imali dozvolu za držanje i nošenje“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su rekli da su otuđeni predmeti vraćeni vlasniku i da će pištolj biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

„Barska policija je u proteklih sedam dana, preduzetim pojačanim aktivnostima na području te opštine oduzela ukupno četiri pištolja u ilegalnom posjedu zbog kojih će krivično odgovarati pet osoba“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da će osim prethodno navedenih osoba, zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija odgovarati Z.D, S.M. i M.V, svi iz Bara.

Bonus video: