Demokrate za paljenje vozila Perovića optužile "DPS kriminalne strukture"

"Došlo je vrijeme da snosite odgovornost za sve što ste priredili našoj zemlji i svakom poštenom građaninu Crne Gore"

10191 pregleda 35 reakcija 35 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Demokratska Crna Gora osudila je, kako su naveli, napad na Željka Perovića člana "Plenum 083" kojem je u požaru uništeno vozilo.

Za paljenje vozila i ugrožavanje bezbjednosti Perovića, Demokrate su optužile "DPS kriminalne strukture".

"Agonija DPS-ovih kriminalnih struktura ne jenjava. Nakon ugrožavanja bezbjednosti predsjedniku OO Demokrata Žabljak Darku Šljivančaninu i spaljivanja njegovog automobila neposredno ispred drvene kuće u kojoj je bio sa porodicom, sinoć je u Nikšiću zapaljeno auto Željku Peroviću, članu Plenuma 083, naših koalicionih partnera, sa kojima smo zajedno u Nikšiću ostvarili izuzetan rezultat. Jasno nam je da su im meta časni i ugledni građani Crne Gore, koji nijesu u mogućnosti da prećute nepravdu, da budu kolaboranti u njihovim nepočinstvima, ljudi kojima je primarni cilj mirna i sigurna Crna Gora, a Željko Perović je zasigurno jedan od njih", navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Pozvali su nadležne da, kako su naveli, "odgovorno i temeljno pristupe razrješenju ovog slučaja".

Povezani članci

14. Jul 2021.

Nikšić: U požaru uništeno vozilo Perovića

"Sa nadom da će se i počinioci i nalogodavci veoma brzo pronaći i da će biti procesuirani. Krajnje je vrijeme da pravda zakuca i na njihova vrata. Vaša djela nijesu primjeri čojstva i junaštva. Vaša djela su odlika najvećih kukavica, kakve istorija Crne Gore ne pamti. Ali vam opet poručujemo da sve vaše prijetnje i svi vaši napadi nas ne mogu i neće pokolebati na putu totalnog oporavka Crne Gore. Došlo je vrijeme da snosite odgovornost za sve što ste priredili našoj zemlji i svakom poštenom građaninu Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Bonus video: