Herceg Novi: Pronađen amfetamin, uhapšene dvije osobe

Uhapšeni M.S. (21) sa Cetinja i A.G. (41) iz Podgorice

4622 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Policija je u Herceg Novom uhapsila dvije osobe kod kojih je, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađena opojna droga amfetamin.

Kako je saopšteno, pretresom stana koji koristi M.S. (21) sa Cetinja pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem amfetamin težine sedam grama, digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i pištolj "Rr-51 POLICE" kalibra 7,65 mm sa pet komada municije za ovo oružje.

"M.S. se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i on je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi A.G. (41) iz Podgorice, pronađeno 24 grama opojne droge amfetamin.

"Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga A.G. je lišen slobode i sproveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", navodi se u saopštenju.

Bonus video: