UP: Uhapšena osoba zbog posjedovanja heroina

"U vozilu je pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge heroin, bruto mase 102,9 grama, plastična kutija sa 16 grama opojne droge heroin, dva veća pvc pakovanja sa ukupno kilogram braon praškaste materije tzv. „smješe“, dvije tablete ksalola, jedna tableta buprenofrin i mobilni telefon"

5042 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije (UP) saopštila je da je u Bijelom Polju uhapšen D.Đ. (43) zbog posjedovanja heroina u putničkom vozilu.

"Izvršen je pregled lica i vozila na licu mjesta, nakon čega je vozilo prevezeno na granični prelaz Dobrakovo, gdje je izvršen detaljan pregled. U vozilu je pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge heroin, bruto mase 102,9 grama, plastična kutija sa 16 grama opojne droge heroin, dva veća pvc pakovanja sa ukupno kilogram braon praškaste materije tzv. „smješe“, dvije tablete ksalola, jedna tableta buprenofrin i mobilni telefon", navodi se u saopštenju UP.

Dodaju da su pronađeni predmeti i vozilo oduzeti, a da je o "preduzetim aktivnostima obaviješten je viši državni tužilac u Bijelom Polju po čijem nalogu je D.Đ., nakon testiranja na opojne droge u Opštoj bolnici, lišen slobode."

"D.Đ. se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", piše u saopštenju.

Bonus video: