Bjelopoljka povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

Za oko sat vremena u Bijelom Polju su se dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima su dvije, u Zatonu i na raskrsnici kod hiperkamarketa "Voli", samo sa materijalnom štetom

7843 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Bjelopoljka Munevera Mehović (50) povrijeđena je večeras u saobraćajnoj nezgodi u ulici Petra Drugog Petrovića Njegoša, u blizini auto centra „Wagen“. Uviđaj na licu mjesta, uz ovlašćene službenike Centra bezbjednosti Bijelo Polje i vještaka saobraćajne struke Milenka Čabarkape, obavio je dežurni državni tužilac Danilo Mrdak.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva "Vijestima" je saopšteno da je "do nezgode došlo kada je vozač "Pasata" H.M. upravljajući iz pravca Nedakusa prema Bijelom Polju, dolaskom u ulicu Petra Drugog Petrovića Njegoša, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio upravljivost nad vozilom i desnom stranom vozila udario u parkirani kamion sa desne strane kolovoza, a da se u njegovom vozilu nalazila saputnica Mehović, koja je nakon nezgode transportovana za bjelopoljsku Bolnicu.

Prema saznanjima "Vijesti" iz bjelopoljske Bolnice "M.M. je zadobila teške tjelesne povrede u vidu preloma tri rebra i kontuzije pluća".

Za oko sat vremena u Bijelom Polju su se dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima su dvije, u Zatonu i na raskrsnici kod hiperkamarketa "Voli", samo sa materijalnom štetom.

Bonus video: