Podnijeta krivična prijava protiv Danilovgrađanina zbog posjedovanja kokaina

Iz policije su kazali da je alkotestiranjem G.P. utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1,10 g/kg

6179 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Krivična prijava podnijeta je protiv G.P. (25) iz Danilovgrada nakon što je kod njega, u mjestu Škaljari, pronađeno više pakovanja kokaina, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz policije su kazali da je alkotestiranjem G.P. utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1,10 g/kg.

"Nakon alkotestiranja izvršen je pregled vozila kojim je G.P. upravljao i pronađeno je 12 manjih pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain", rečeno je iz UP.

Sa događajem je, kako su kazali iz policije, upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv G.P je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio to djelo.

"G.P. je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", naveli su iz UP.

Bonus video: