Berane: Uhapšena osoba zbog nasilja u porodici i oružja u ilegalnom posjedu

"Beranska policija je, juče oko 12.30 časova, postupala po prijavi porodičnog nasilja, u kojoj je navedeno da jedno lice vrijeđa i prijeti članovima porodice, te da kod sebe ima vatreno oružje – pištolj. Policija je odmah izašla na lice mjesta i od lica R.B. (77) oduzelu lovačku pušku cal. 16mm i pištolj marke CZ TT cal, 7,62mm, u ilegalnom posjedu."

7941 pregleda 103 reakcija 3 komentar(a)
Berane, Foto: Miljana Kljajić
Berane, Foto: Miljana Kljajić

Policija je juče u Beranama uhapsila R.B. (77) zbog nasilja u porodici, a prilikom dolaska na lice mjesta od njega je oduzeta lovačka puška i pištolj marke CZ TT, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Oduzeta puška
Oduzeta puškafoto: Uprava policije

"Beranska policija je, juče oko 12.30 časova, postupala po prijavi porodičnog nasilja, u kojoj je navedeno da jedno lice vrijeđa i prijeti članovima porodice, te da kod sebe ima vatreno oružje – pištolj. Policija je odmah izašla na lice mjesta i od lica R.B. (77) oduzelu lovačku pušku cal. 16mm i pištolj marke CZ TT cal, 7,62mm, u ilegalnom posjedu", piše u saopštenju UP.

Oduzeti pištolj
Oduzeti pištoljfoto: Uprava policije

U saopštenju se navodi da je policija po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, lišila slobode R.B. "zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici u sticaju sa krivičnom djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija."

Bonus video: