Uhapšen Bjelopoljac osumnjičen za prodaju kokaina i marihuane

Iz UP dodaju da su i protiv dvije osobe podnijete prekršajne prijave zbog zloupotrebe narkotika

14983 pregleda 68 reakcija 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Bijelom Polju uhapsila je Đ.Lj. zbog sumnje da je jednoj osobi prodao manje količine opojne droge kokain i opojne droge marihuana.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije (UP) on se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz UP dodaju da su i protiv dvije osobe podnijete prekršajne prijave zbog zloupotrebe narkotika.

"Policija je u Bijelom Polju, postupajući po operativnoj informaciji, kontrolisala vozilo i lice G.J. koje je njime upravljalo i kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana", kažu iz UP.

Protiv njega, kako se navodi, podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, kao i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima budući da je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom opojne droge kokain i opojne droge marihuane.

"Osim toga, takođe postupajući po operativnoj informaciji, pripadnici bjelopoljske policije su u mjestu Kruševo izvršili kontrolu vozila i lica V.D. koje je njime upravljalo. Kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana i protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", zaključuju iz UP.

Bonus video: