Nikšić: Pronađen pištolj, puška, municija i materija za koju se sumnja da je marihuana

"Tom prilikom pronađeno je 10 ručno pravljenih cigareta i jedno pakovanje, sa sadržajem suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase oko 40 grama. Takođe, pronađen je pištolj sa okvirom u kojem se nalazilo osam komada municije, lovačku pušku marke 'Crvena zastava', kao i 41 komad municije nepoznatog kalibra"

9622 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Nikšićka policija pronašla je pištolj, lovačku pušku marke "Crvena zastava", municiju i 40 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Iz UP-a su kazali da je policija, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Đ. (41) u mjestu Duga u Nikšiću.

"Tom prilikom pronađeno je 10 ručno pravljenih cigareta i jedno pakovanje, sa sadržajem suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase oko 40 grama. Takođe, pronađen je pištolj sa okvirom u kojem se nalazilo osam komada municije, lovačku pušku marke 'Crvena zastava', kao i 41 komad municije nepoznatog kalibra", navodi se u saopštenju.

"U odnosu na pronađenu opojnu drogu upoznat je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kome su spisi predmeta ostavljeni na ocjenu i mišljenje nakon čega će izvršiti eventualnu kvalifikaciju djela. Osim toga, o pronalasku oružja upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji se izjasnio da će nakon dodatno prikupljenih obavještenja, kao i izvršenih neophodnih vještačenja, izvršiti eventualnu kvalifikaciju djela", zaključuje se.

Bonus video: