Perast: Uhapšena državljanka Južne Afrike, osumnjičena da je ubila majku

Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost

58705 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

N.L.T. (29), državljanka Južne Afrike uhapšena je zbog sumnje da je jutros u Perastu ubila majku.

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je medicinsko osoblje Doma zdravlja u Kotoru prijavilo policiji da je u jednom stambenom objektu u Perastu zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T.

"Policija je izašla na lice mjesta gdje je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica", ističe se u saopštenju UP.

Iz UP su dodali da je na licu mjesta izvršen uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra.

"Pripadnici policije su nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona je lišena slobode. Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: