Tivat: Pronađena droga, više uhapšenih, ukraden električni skuter, 18-godišnjak prodao ukradeni bicikl...?

Tivatska policija je takođe podnijela krivične prijave protiv T.J. (47) i N.R. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju

11740 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tivatska policija podnijela su krivične prijave protiv pet osoba i prekršajne protiv četiri, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je kontrolom G.K. (42) iz Kotora policija pronašla materiju za koju se sumnja da je heroin.

"Sa navedenim događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se protiv G.K. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašcena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da kada je riječ o zloupotrebi droga, tokom aprila su uhapšene četiri osobe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

"Kod njih je kontrolom pronađena manja količina opojne droge", piše u saopštenju.

Tivatska policija je podnijela kriivčnu prijavu protiv Z.B. (21) koji se sumnjiči da je od jedne muške osobe ukrao električni skuter vrijedan oko 670 eura.

U saopštenju se dodaje i da je 18-godišnjak prodao ukradeni bicikl.

"Tivatska policija je podnijela i krivičnu prijavu za krivično djelo prikrivanje u vezi sa krivičnim djelom krađa protiv M.S. (18). On je prodao otuđeni bicikl marke 'Count' vrijednosti oko 300 eura. Otuđeni predmet je vraćen vlasniku, a protiv M.S. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku", piše u saoopštenju.

Tivatska policija je takođe podnijela krivične prijave protiv T.J. (47) i N.R. (23) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

"Oni su u pojedinačnim slučajevima, iz dva ugostiteljska objekta u kojima su bili zaposleni, otuđili određene količine novca", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: