Bijelo Polje: Osumnjičen da je prijetio majci, određeno mu zadržavanje do 72 sata

U saopštenju ODT Bijelo Polje se navodi da je bjelopoljska policija 29. aprila dostavila tom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv S.K. iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici

3399 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Bijelom Polju odredio je S.K. nakon saslušanja zadržavanje do 72 časa zbog sumnje da je prijetio majci.

U saopštenju ODT Bijelo Polje se navodi da je bjelopoljska policija 29. aprila dostavila tom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv S.K. iz koje proizilazi osnovana sumnja da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

"Iz krivične prijave i prikupljenih dokaza, proizilazi da je osumnjičeni S.K., dana 28.04.2024.godine, oko 11:30 časova, u mjestu Nikoljac, opština Bijelo Polje u porodičnoj kući, svojoj majki oštećenoj L.K. uputio više riječi prijetnji da će napasti na njen život i tijelo, a nakon toga joj je putem sms poruka uputio više riječi uvreda i prijetnji, od kojih se osjetila ugroženom", ističe se u saopštenju.

Bonus video: