U Podgorici uhapšen državljanin Srbije kojeg traži Interpol

"On se potražuje na međunarodnom nivou od strane NCB Interpol-a Beograd radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog djela prevara u produženom trajanju", navodi se u saopštenju policije

17892 pregleda 34 reakcija 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Državljanin Srbije, kojeg je na međunarodnom nivou potraživao NCB Interpol Beograd zbog prevare, uhapšen je juče u Podgorici, saopštili su iz Uprave policije.

"Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije.

On se potražuje na međunarodnom nivou od strane NCB Interpol-a Beograd radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog djela prevara u produženom trajanju", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da će ovo lice u zakonskom roku biti sprovedeno sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, radi određivanja ekstradicionog pritvora.

Bonus video: