Budva: Trojica vozača zbog alkohola poslata u Spuž

Jedan od uhapšenih vozača vozio sa 2,54 promila alkohola u krvi

7622 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanska policija je u prethodnih 12 časova. u okviru akcije „Alkohol“, koja je sprovedena na području grada, uhapsila tri osobe zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Oni su, kako je „Vijestima“ rečeno, uz prekršajne prijave privedeni jutros u Sud za prekršaje, gdje su im izrečene zatvorske i novčane kazne.

Predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović izrekao je zatvorsku kaznu od 15 dana Nikšićaninu B.V. (58) nastanjenom u Budvi, jer je vozio sa 2,54 promila alkohola u krvi. Njega je, kako je Vijestima rečeno, budvanska policija uhapsila jutros, četiri i po sata iza ponoći, u ulici Filipa Kovačevića, jer je vozio pod dejstvom alkohola.

Policija je sinoć, oko 22.30 časova, uhapsila i Kolašinca M.P. (50), jer je na Jadranskom putu vozio sa dva promila alkohola u krvi. Sudija Đukanović je u odvojenom postupku Kolašinca osudio kaznom zatvora od 16 dana.

Kazna od 15 dana zatvora izrečena je i Berancu S.R. (20) nastanjenom u Budvi, jer je juče oko 18 časova izazvao saobraćajnu nezgodu, vozeći sa 2,13 promila alkohola u krvi. Sudija Đukanović odredio mu je jedinstvenu novčanu kaznu od 220 eura.

Bonus video: