Dvije masovne tuče: Više uhapšenih, jedna osoba osumnjičena za pokušaj ubistva

P.M. (22) se sumnjiči da je u tuči nožem ubo Dž.A. u grudi

22656 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dvadesetdvogodišnji P.M. uhapšen je zbog sumnje da je juče, na Koniku, tokom masovne tuče, pokušao da ubije Dž. A., saznaju Vijesti iz Uprave policije.

To je epilog masovne tuče koja se sinoć nešto prije 21 sat dogodila u tom podgoričkom naselju.

Sat i po ranije, policija je, takođe zbog masovne tuče, intervenisala i u mjestu Trgaja. Zbog učešća u toj tuči i nanošenja teških tjelesnih povreda, uhapšeno je nekoliko osoba.

Na Koniku potegnut nož

Iz Uprave policije Vijestima su kazali da je dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prijavljeno da je došlo do fizičkog sukoba više lica u naselju Konik, u Sandžačkoj ulici.

"Na licu mjesta policijski službenici zatekli su P.M. (22) , D.M. (22) i M.M. (62) sa jedne, i D.I. (42), E.I. (26), M.I. (20) i Dž.A. sa druge strane. Daljim radom policijski službenici došli su do sumnje da je u toku tuče P.M. (22) koristio hladno oružje - nož i tom prilikom je nanio povredu Dž.A. u vidu ubodne rane u predjelu lijeve strane grudi", kazali su iz Uprave policije.

Tukli se na Cijevnoj

Prema istim informacijama, policija je sinoć oko 19 sati obaviještena da je na Cijevnoj, u mjestu Trgaja, došlo do nasovne tuče.

"Prijavljeni je narušavanja javnog reda i mira fizičkim sukobom više lica na Cijevnoj, mjesto Trgaja. Na lice mjesta upućene su patrole policije gdje su policijski službenici zatekli M.J. (39), N.L. (54) i A.T. (48) dok su se druga lica, koja su bila učesnici sa druge strane, udaljila sa lica mjesta prije dolaska policije", kazali su Vijestima iz UP.

Objašnjavaju da su one koje su zatekli na licu mjesta poslali na ukazivanje ljekarske pomoći.

"Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da su sa druge strane u fizičkom sukobu učestvovali M.M. (62), M.M. (30), D.M. (22), P.M. (22), L.Č. (29) i D.H. (21)", kazali su iz UP.

Iz UP kazali su da su policijski službenici, po nalogu tužioca, podnijeli krivičnu prijavu i lišili slobode M.M. (62), D.M. (22), D.H. (21) i L.Č. (29) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda na štetu A.T. N.L., M.J. i J.K., dok je ovom krivičnom prijavom obuhvaćen i P.M. (22) koji je inače lišen slobode za krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Dž.A., na Koniku.

Bonus video: