Tuča Albanaca sa jedne, Budvana i Srbina sa druge strane

"Vijesti" nezvanično saznaju da je policija oko 11.30 časova privela inostrane državljane, nakon što je slučaj prijavljen

35015 pregleda 307 reakcija 74 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Vuk Lajović
Ilustracija, Foto: Vuk Lajović

Budvanska policija privela je pet albanskih državljana koji su fizički napali srpskog državljana u naselju Velji vinogradi kod zgrade “Jolly apartman”.

"Vijesti" nezvanično saznaju da je policija oko 11.30 časova privela inostrane državljane, nakon što je slučaj prijavljen.

Navodno, albanski državljani izašli su iz automobila i fizički napali Srbina.

Njemu je ukazana ljekarska pomoć u ambulanti Hitne medicinske pomoći gdje su ljekari utvrdili stepen povreda.

Kako je "Vijestima" nezvanično rečeno jutros oko 11 časova u ulici Babilonija u Budvi u blizini restorana "Kangaroo" došlo je do tuče u kojoj je učestvovalo više lica.

Policijski službenici su brzom reakcijom pronašli i u službene prostorije priveli K.J. (46) , K.K. (19) , K.E. (16), P.D. (20) i P.D. (23) svi iz Albanije kao i R.A. (43) iz Beograda, Š.B. (59) iz Budve, V.M. (39) iz Budve i S.M. (57) iz Budve.

Policijski službenici su nakon prikupljenih obavještenja od navedenih osoba, svjedoka događaja i pregledanog video nadzora o događaju upoznali kotorskog tužioca koji je ocijenio da u prijavljenom događaju nema elemenata KD.

Albanski državljani K.J., K.K., K.E. , P.D. i P.D. kao i Budvanin i S.M. su zbog počinjenih prekršaja luhapšeni i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka biće privedeni u Sud za prekršaje večeras.

Srpski državljanin R. A. se nalazi na ljekarskim pregledima u KBC Kotor nakon kojić će biti uhapšen i priveden u zakonskom roku u Sud za prekršaje u Budvi.

Bonus video: