Abazović i Ubović se pokoškali u podgoričkom restoranu

Sa Ubovićem u restoranu navodno bili, između ostalih, biznismen Aleksandar Mijajlović, te Vladan Ivanović, vlasnik "ničije kuće" pod Goricom. Abazović bio u društvu Filipa Adžića i Ilira Harasanija

98771 pregleda 341 reakcija 128 komentar(a)
Ubović i Mijajlović, Foto: Amel Cenaj
Ubović i Mijajlović, Foto: Amel Cenaj

U restoranu Spago u podgoričkom naselju Siti kvart, danas je, oko 15 časova, došlo do koškanja između bivšeg premijera Dritana Abazovića i vlasnika kompanije Bemaks Ranka Ubovića i osoba iz njegovog društva i njihovog obezbjeđenja.

Abazović je to potvrdio "Vijestima", rekavši samo da je njegovo obezbjeđenje prijavilo incident policiji.

Konobar restorana navodno je lidera Građanskog pokreta (GP) URA, po ulasku u taj objekat, pitao hoće li da mu nađe drugo mjesto "jer su tu 'bemaksovci'". Osim Ubovića, u restoranu su navodno bili, između ostalih, biznismen Aleksandar Mijajlović, jedan od nekadašnjih neformalnih vlasnika Bemaksa, te Vladan Ivanović, vlasnik "ničije kuće" pod Goricom.

Bivši premijer im je navodno salutirao, da bi vlasnik Bemaksa Ranko Ubović odgovorio na to riječima: "Sram te bilo".

Tada je, kako nezvanično saznaju "Vijesti", Ubovićevo obezbjeđenje krenulo put Abazovića. Nastala je, tvrdi izvor, pometnja čiji su dio bili i funkcioneri GP URA Filip Adžić i Ilir Harasani, koji su došli na ručak s Abazovićem.

Sagovornik "Vijesti" tvrdi da je navodni šef Ubovićevog obezbjeđenja rekao Adžiću - "Stalno me pominješ, a ne znaš ni ko sam", da je bilo komešanja i vrijeđanja i da je obezbjeđenje vlasnika Bemaksa krenulo ka trojici funkcionera GP URA, ali da ih zaustavio policajac iz Abazovićevog obezbjeđenja. Navodno, ekipa oko Ubovića tražila je od Abazovića, Adžića i Harasanija da napuste restoran. Oni su to navodno odbili da učine, da bi, tvrdi izvor, Ubović i njegova ekipa platili račun i otišli.

Cijeli incident navodno je zabilježen na video-nadzoru restorana.

Bonus video: