Uhapšen Nikšićanin osumnjičen za prodaju kokaina

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su juče izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.M. i tom prilikom pronašli i oduzeli 12 manjih pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain", navodi se u saopštenju policije

12805 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićanin M.M. (28) uhapšen je juče nakon što su policijski službenici prilikom pretresa njegovog stana pronašli 12 manjih pvc pakovanja za koja se sumnja da sadrže kokain, saopšteno je iz Uprave policije.

"U Nikšiću su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić lišili slobode M.M. (28) iz toga grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su juče, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.M. i tom prilikom pronašli i oduzeli 12 manjih pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i vagu za precizno mjerenje", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu M.M. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio gore pomenuto krivično djelo.

"Službenici Uprave policije će i u narednom periodu sprovoditi intenzivne aktivnosti u cilju suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droga, kako razbijanja mreža 'uličnih dilera', tako i krijumčarenja narkotika", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: