Privedena dvojica osumnjičenih za prebijanje radnika JP Morsko dobro na pristaništu u Lepetanima

Povrijeđeni radnik M.G. (60) nakon ukazivanja prve pomoći u KBC Kotor, prebačen na dalji tretman i liječenje u Specijalnu bolnicu "Vaso Ćuković" u Risnu

66606 pregleda 141 reakcija 124 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Siniša Luković
Ilustracija, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 02.09.2024. 20:12h

Policija je privela dvojicu od četvorice ukrajinskih državljana koji su danas oko 15.30 sati u Lepetanima napali i pretukli radnika JP "Morsko dobro" - redara na trajektnom pristaništu M.G. (60) iz Nikšića.

Prema nezvaničnim saznanjima Vijesti, policije je poznat identitet i druge dvojice napadača za kojima se intenzivno traga.

Četvorica mlađih muškaraca iz Ukrajine od kojih je jedan navodno, bokser, pretukli su 60-togodišnjaka koji radi za "Morsko dobro" i nanijeli mu teške tjelesne povrede -lom zuba i više rebara, povrede vilice, hematome po glavi....

Povrijeđeni radnik je nakon ukazivanja prve pomoći u KBC Kotor, prebačen na dalji tretman i liječenje u Specijalnu bolnicu "Vaso Ćuković" u Risnu.

Povrijeđeni radnik JP Morsko dobro
Povrijeđeni radnik JP Morsko dobrofoto: Privatna arhiva

Četiri mlađe osobe koje su bile u vozilu "škoda" ukrajinskih tablica, su nakon što su pretukle M.G., ušle u to vozilo i udaljile se u nepoznatom pravcu.

Do incidenta je došlo kada je M.G. obavljajući svoj posao redara na trajektnom pristaništu u Lepetanima, prišao vozilu ukrajinskih tablica koji je bio parkiran na prilazu pristaništu, u blizini malog parka u Lepetanima i to na mjestu gdje je postavljenim saobraćajnim znakom, propisana izričita zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila.

napad radinik JP Morsko dobro
foto: Čitalac Vijesti

Kada ih je upozorio da ne mogu tu ostaviti automobil i da on ometa ulazak ostalih vozila na plato pristaništa, te ih zamolio da uklone vozilo, osobe iz vozila nasrnule su na 60-to godišnjeg čovjeka i brutalno ga pretukle, a odmah zatim i pobjegle sa lica mjesta.

Ovo je inače, najdrastičniji slučaj do sada fizičkih napada na radnike trajektne linije u Boki koji se često suočavaju sa nervozom, vrijeđanjima i čak fizičkim nasrtajima od strane pojedinih korisnika trajekata.

Bonus video: