UP: Mladić uhapšen zbog napada na policajce u Kotoru

Policija saopštila da je V.B. prijetio i jednog od službenika tukao pesnicom i nogama...

9822 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kotorska policija podnijela je tamošnjem Osnovnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv V.B. (21), zbog sumnje da je napao policajce i oštetio vrata na službenom vozilu.

V.B. se sumnjiči da je 11. septembra, oko 40 minuta poslije ponoći u Kovačkom polju, počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu dva policijska službenika, u sticaju sa krivičnim djelom uništenje i oštećenje tuđe stvari, na štetu Odjeljenja bezbjednosti Kotor.

"U toku vršenja službene radnje, V.B. je policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor uputio riječi uvredljive i prijeteće sadržine, nakon čega je napao jednog policijskog službenika, zadajući mu udarac zatvorenom šakom u predjelu glave, a nedugo zatim, dok se nalazio na zadnjoj klupi službenog vozila, istom policijskom službeniku zadao više udaraca nogama u pravcu tijela, tačnije grudi i stomaka, prilikom čega je oštetio zadnja lijeva vrata na službenom vozilu. V.B. je lišen slobode i po nalogu dežurnog tužioca, uz krivičnu prijavu sproveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru", saopštila je Uprava policije.

Bonus video: