Pljevljak uhapšen nakon više od dvije godine bjekstva: Bila raspisana međunarodna i nacionalna potjernica

U saopštenju UP se navodi da će D.Đ. biti sproveden na izdržavanje kazne zatvora Upravi za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu

13198 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

D.Đ.(48) iz Pljevalja uhapšen je danas u selu Maoče u Pljevljima, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se dodaje da je za njim je bila raspisana međunarodna i nacionalna potjernica u Crnoj Gori, te da se u bjekstvu nalazio od 4. januara 2022. godine.

D.Đ. se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora od 13 mjeseci zbog krivičnog djela teška krađa kao i radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 15 dana zatvora zbog počinjenog prekršaja u ranijem periodu.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Zapad' su u Pljevljima lišili slobode crnogorskog državljanina za kojim je raspisana međunarodna i nacionalna potjernica u Crnoj Gori. Službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su preduzimajući operativno taktičke mjere i radnje, 12. septembra, nakon sprovedene potrage, u selu Maoče - Opština Pljevlja, locirali i lišili slobode lice D.Đ.(48) iz Pljevalja, koji se nalazio u bjekstvu od 04. januara 2022. godine. D.Đ. se potražuje radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 13 mjeseci zbog počinjenog krivičnog djela teška krađa kao i radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 15 dana zatvora zbog počinjenog prekršaja u ranijem periodu", ističe se u saopštenju UP.

U saopštenju se navodi da će D.Đ. biti sproveden na izdržavanje kazne zatvora Upravi za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

Bonus video: