Nikšić: Krivična prijava protiv dvije osobe zbog sumnje na nelegalnu gradnju

D.Đ. i D.L. se sumnjiče za početak gradnje objekata u Ozrinićima i Grahovu bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije

3216 pregleda 1 komentar(a)
Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, Foto: Jelena Jovanović
Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, Foto: Jelena Jovanović

Nikšićka policija podnijela je krivične prijave protiv D.Đ. (51) i D.L. (65) zbog sumnje za nelegalnu gradnju

"Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv D.Đ. (51) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje, na način što je kao investitor u mjestu Ozrinići , opština Nikšić, otpočela gradnju objekta početkom jula 2024. godine, bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje iz Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su policajci Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv D.L. (65) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje, tako što je 2023. godine u Grahovu, opština Nikšić, započeo građenje objekta bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje shodno Zakonu o planiranju prostora i izgradnji objekata.

Bonus video: