Podgorica: Krivične prijave protiv četiri osobe osumnjičene za više krađa

Među osumnjičenima i jedno maloljetno lice

8075 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija podnijela je krivične prijave protiv četiri osobe osumnjičene za više krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Š. S. (32) se sumnjiči da je sa gradilišta ukrao 54 komada raznih alu profila, a on je, u pokušaju da pobjegne spriječen od strane policijskih službenika.

"Protiv lica N.D.(35) Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na štetu JU OŠ 'Božidar Vuković Podgoričanin', na način što je podesnim alatom demontirao a zatim i odnio spoljnu jedinicu klima uređaja koji je kasnije prodao nepoznatom licu", navodi se u saopštenju.

Policija je podnijela prijavu i protiv jednog maloljetnika osumnjičenog da je ulaza zgrade ukrao biciklo, a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu.

"Kod njega su policijski službenici pronašli još jedno biciklo za koje se utvrđuje vlasništvo", dodaje se.

"Takođe, policijski službenici su protiv lica B.S.(21) Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na štetu jednog lica na način što je iz putničkog motornog vozila oštećenog otuđio mobilni telefon marke 'Xiaomi' a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu", piše u saopštenju.

"Mobilni telefon je pronađen i vraćen vlasniku. Lice B.S. se nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija zbog izvršenih više krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta", zaključuje se.

Bonus video: