Abazović o hapšenjima u Nikšiću: Najbolje tek slijedi, idemo dalje

"Ovo je kontinuitet aktivnosti započetih u ranijem periodu zajedno sa međunarodnim partnerima, posebno nakon uspostavljanja saradnje sa Europolom koja je bila presudna za isporučivanje rezultata"

9163 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Abazović, Foto: Boris Pejović
Abazović, Foto: Boris Pejović

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović pozdravio je današnju akciju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) u kojoj je uhapšeno više osoba zbog sumnje da su se u dužem vremenskom periodu bavile švercom droge i tovara cigareta.

Abazović je u objavi na Fejsbuku naveo da je "akcija sprovedena protiv tkz. 'nikšičke grupe' kao dio nastavka aktivnosti u borbi protiv organizivanog kriminala sa naglaskom na šverc cigareta i narkotika".

"Ovo je kontinuitet aktivnosti započetih u ranijem periodu zajedno sa međunarodnim partnerima, posebno nakon uspostavljanja saradnje sa Europolom koja je bila presudna za isporučivanje rezultata. Iako je mnogo onih koji dolaskom nove većine i dalje žele da unize učinke, omalovaže hrabre ljude koji otkrivaju i rade na ovim složenim predmetima, ili kompromitiju dokaze - istina ipak uvjek nađe svoj put", rekao je Abazović.

On je čestitao glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću, šefu SPO-a Predragu Šukoviću i njihovim saradnicima na akcijama koje imaju za cilj suzbijanje djelovanja OKG-a širom Crne Gore.

"Ruka pravde ne staje. Najbolje tek slijedi. Idemo dalje", napisao je Abazović.

Bonus video: