Rožajac uhapšen, osumnjičen da je ukrao automobil, udario pješaka i fizički napao policajca

Iz policije su kazali da su protiv H.H. Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela - oduzimanje vozila, izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti

5401 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Rožajac H.H. (21) uhapšen je nakon što je, kako se sumnja, ukrao automobil i prilikom bjekstva udario jednog pješaka. On je, kako su kazali iz policije, nakon hapšenja i fizički napao jednog policijskog službenika.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti 'Sjever' - Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su identifikovali i lišili slobode lice H.H. (21) iz Rožaja, zbog sumnje da je počinio tri krivična djela, na način što je od oštećenog lica otuđio putničko motorno vozilo, i prilikom bjekstva ostvario kontakt vozilom sa jednim licem koje je tom prilikom zadobilo povrede. Takođe, nakon što je lišen slobode, H.H. je u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Rožaje fizički napao policijskog službenika", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz policije su kazali da su protiv H.H. Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela - oduzimanje vozila, izazivanje opšte opasnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Bonus video: