Balijagić i dalje na slobodi, Dan žalosti u Bijelom Polju zbog smrti Milanke i Jovana Madžgalja

"Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja kod svih lokalnih i državnih organa i drugih pravnih lica koja ističu zastavu na području Opštine Bijelo Polje"

17024 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Balijagić, Foto: Fejsbuk
Balijagić, Foto: Fejsbuk

I nakon svih napora policije odbjegli Alija Balijagić se i dalje nalazi na slobodi.

On je osumnjičen da je preksinoć u udaljenom bjelopoljskom selu Sokololac u porodičnoj kući usmrtio Milanku i Jovana Madžgalja.

Na teritoriji opštine Bijelo Polje danas je proglašen Dan žalosti zbog tragičnog događaja u kome su Madžgalji smrtno stradali kao nevine žrtve.

"Ovaj tragični događaj izazvao je tugu i nemir kod kompletne javnosti Bijelog Polja i Crne Gore. Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja kod svih lokalnih i državnih organa i drugih pravnih lica koja ističu zastavu na području Opštine Bijelo Polje. Na Dan žalosti neće se održavati događaji sa zabavnim sadržajima, lokalni elektronski i drugi mediji dužni su svoje programske šeme prilagoditi Danu žalosti, a ugostiteljski objekti svoje poslovanje treba da obavijaju primjereno Danu žalosti", navodi se u saopštenju Opštine Bijelo Polje.

U traganju za Balijagićem, policiji se juče pridružila vojska, a pored ljudstva uključeni su psi tragači, helikopteri i dronovi.

Kako je naglasio načelnik Odjeljenja bezbjednosti (OB) Bijelo Polje Haris Đurđević radi se o izuzetno opasnom povratniku, koji je zbog višestrukih krivičnih djela u zatvorima proveo više od 30 godina.

"Činimo sve na njegovom pronalaženju, još jednom apelujemo na stanovništvo na strpljenje i da ukoliko imaju bilo kakva saznanja odmah obavijeste policiju na broj 122", rekao je on.

Bonus video: