"Greškom smo udarili dovratnik, Koprivica nas vrijeđao"

"Politika nas nikad nije zanimala, što odlično zna i komšija Koprivica koji je više puta pokušao da nas vrbuje u Demokrate, što smo svaki put odbili", saopštili su Željko i Mićun Zarubica i Igor Radojičić
17413 pregleda 37 komentar(a)
Željko i Mićun Zarubica i Igor Radojičić, Foto: Privatna arhiva
Željko i Mićun Zarubica i Igor Radojičić, Foto: Privatna arhiva

Momo Koprivica će navode i klevete koje je saopštio javnosti na naš račun imati priliku da dokaže na sudu jer ćemo da podnesemo krivičnu prijavu za klevetu i povredu ugleda, saopštili su Željko i Mićun Zarubica i Igor Radojičić.

Željko Zarubica (25) uhapšen je zbog drskog ponašanja, nakon prijave poslanika Demokrata da ga nekoliko osoba uznemirava lupajući na vrata njegovog stana.

Iz Demokratske Crne Gore je juče saopšteno da je Koprivica napadnut.

"Iznenađeni smo i uvrijeđeni optužbama i klevetama koje je naš dvadesetogodišnji komšija Momo Koprivica saopštio javnosti. Jedina istina oko čitavog ovog slučaja je da smo u povratku iz grada oko 3.30 časova ujutro greškom udarili u dovratnik njegovih vrata, nakon čega smo nastavili penjanje ka našem porodičnom domu. Kad smo se već nalazili ispred naših vrata koja se nalaze na 4. spratu, začuli smo komšiju Koprivicu koji urla na nas sa 2. sprata. U tom trenutku komšija Koprivica je na najbrutalniji način izvrijeđao nas i naše porodice ne birajući riječi i uvrede, što ne priliči jednom poslaniku i dugogodišnjem komšiji sa kojim nikad u životu nismo imali problem i kojem smo se redovno u prolazu javljali", stoji u saopštenju.

Dodaju da su se nakon tih, kako navode, uvreda, vratili do vrata stana Koprivice kako bi se izvinili zbog slučajnog uznemiravanja.

"Najnormalnije smo pokucali na vrata, međutim, komšija Koprivica ih više nije otvarao i nije se oglašavao, nakon čega smo se udaljili od njegovih vrata i otišli kući", dodaju u saopštenju.

Sve što je uslijedilo nakon ovog, kako su kazali, banalnog događaja, smatraju klasičnom zloupotrebom u političke svrhe.

"Politika nas nikad nije zanimala, što odlično zna i komšija Koprivica koji je više puta pokušao da nas vrbuje u Demokrate, što smo svaki put odbili. Obavještavamo komšiju Koprivicu da će sve navode i klevete koje je saopštio javnosti na naš račun imati priliku da dokaže na sudu jer ćemo da podnesemo krivičnu prijavu za klevetu i povredu ugleda. Odlučni smo da ovaj slučaj ogolimo do kraja i upoznamo javnost na šta je sve spreman komšija Koprivica zarad svojih sitnih političkih interesa", saopštili su Željko i Mićun Zarubica i Igor Radojičić.

Bonus video: