Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice sklopila ugovor vrijedan 14.400 eura

Projektom, kako se navodi, treba obraditi javnu rasvjetu, usaglašavanje i zaštitu postojećih instalacija, energetsku kanalizaciju i tk kanalizaciju
0 komentar(a)
Ugovor, Foto: Shutterstock
Ugovor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.09.2016. 17:50h

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice sklopila je ugovor, vrijedan 14.400 eura, sa firmom „Civil engineer”, za izradu glavnog projekta rekonstrukcije Ulice Miloja Pavlovića, od Vojvođanske ulice do Nikšićkog puta.

U ugovoru koji su potpisali izvršni direktor Agencije Srđan Raičević i izvršni direktor „Civil engineer”, Aleksandar Laković, precizirano je da će projektanti sve poslove završiti u roku od 90 dana.

Agencija je raspisala i tender vrijedan 6.000 eura za izradu glavnog projekta izgradnje saobraćajnice radnog naziva “C-G” u zahvatu DUP-a “Agroindustrijska zona”.

U projektnom zadatku se navodi da na nivou glavnog projekta treba obraditi saobraćajnicu „C-G“, čija je dužina oko 400 metara.

Projektom, kako se navodi, treba obraditi javnu rasvjetu, usaglašavanje i zaštitu postojećih instalacija, energetsku kanalizaciju i tk kanalizaciju. Ponude se predaju radnim danima od devet do 11 sati, zaključno sa 14. septembrom do 11 sati.

Bonus video: