Otvara se akva park u Budvi: Mjesta ima za 6.000 gostiju

Atraktivni kompleks na brdu Topliš, vrijedan 13 miliona eura, izgradila je kompanija “Aquaterra solutions”...
101 pregleda 0 komentar(a)
akva park, Foto: Grandprestige.com
akva park, Foto: Grandprestige.com
Ažurirano: 15.06.2016. 06:06h

Jedan od najvećih vodenih gradova na ovom dijelu Mediterana, Akva park na brdu Topliš, iznad Budve, svečano će biti otvoren večeras.

Atraktivni kompleks vrijedan 13 miliona eura, koji je izgradila kompanija “Aquaterra solutions”, prostire sa ne više od četiri hektara i može da primi do 6.000 posjetilaca, saopštio je član odbora direktora “Aquaterra solutions” Sahret Ajdarpašić.

“Imamo nekoliko potcjelina, ulaznu zonu sa svim neophodnim sadržajima, igraonicu za djecu, restoran, zonu za djecu i tinejdžere, koji obuhvata 53 različite atrakcije sa bazenima, zonu za roditelje, bazen od 250 kvadrata sa 25 hidromasažnih ležaljki. Na ulaznom dijelu je i restoran, ukupne površine 1360 kvadrata sa kuhinjom, sa izvanrednim pogledom na Budvu. Imamo nivo za odrasle, dio za one koji vole ekstremnije atrakcije i završni nivo sa velikim talasnim bazenom i plažom. Svaki nivo ima kioske sa hranom i pićem”, kazao je Ajdarpašić.

On je rekao da je organizovana animacija i da će biti tematskih žurki i akcija... “Za narednu godinu planiramo novitete, već je naručeno nekoliko novih tobogana, kao posebnih atrakcija”.

Ajdarpašić je istakao da će zaposliti 140 radnika.

Bonus video: