Nikšić: U OŠ "Braća Labudović" dodijeljene "Luče"

Direktor škole Migo Glomazić učenicima koji su prethodnih devet godina znali samo za petice uručio je diplome, a nagrađeni su i učenici koji su postigli zapažene rezultate kako u nastavnim tako i vannastavnim aktivnostima
575 pregleda 2 komentar(a)
OŠ Braća Labudović, Foto: Svetlana Mandić
OŠ Braća Labudović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 09.06.2016. 12:39h

Ovogodišnja 45. generacija polumaturanata nikšićke osnovne škole „Braća Labudović“ iznjedrila je 16 dobitnika diplome „Luča“ - Jelenu Vujačić, Vuka Vukovića, Strahinju Đilasa, Mihaila Jocovića, Milenu Vujačić, Nikolu Mitrić, Bogića Vujadinovića, Maju Kankaraš, Nikolinu Rajković, Jelenu Vojinović, Danicu Mijušković, Kseniju Mijušković, Nikolu Taušana, Kseniju Mrvaljević, Milovana Bulajića i Mariju Talović.

Direktor škole Migo Glomazić učenicima koji su prethodnih devet godina znali samo za petice uručio je diplome, a nagrađeni su i učenici koji su postigli zapažene rezultate kako u nastavnim tako i vannastavnim aktivnostima – Nikolina i Đorđe Anđelić, Vuk i Luka Miletić, Matija Delić, Branko Marković, Vasilije Tomić, Teodora Karadžić i Vuk Vuković.

Direktor škole Migo Glomazić kazao je da je u pitanju jedna od uspješnijih generacija, koja se pokazala na svim poljima.

“To su potvrdili i nagradama na brojnim takmičenjima iz prirodnih i društvenih nauka, ali i u oblasti likovnog i literalnog stvaralaštva, pa i sportskih disciplina. Želim im da nastave sa uspjehom koji su imali do sada, da upišu neku od škola gdje će do izražaja doći njihove kreativne sposobnosti. Neka zasijaju u punom sjaju gdje god da krenu”, poručio je Glomazić.

Bonus video: