Dan unutrašnjih poslova: Na trgu u Niškiću izloženo naoružanje i oprema koje koristi policija

Nikšićani, a posebno najmlađi bili su više nego zainteresovani da pogledaju izloženo naoružanje i opremu. Arsenal naoružanja predstavili su pripadnici Specijalne antiteroritičke jedinice, tu je bila i oprema koju koristi granična i saobraćajna policija, zatim službeni psi,konjička policija i kriminalistička tehnika
642 pregleda 6 komentar(a)
Dan unutrašnjih poslova, Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Dan unutrašnjih poslova, Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 17.09.2018. 12:17h

Povodom 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, Centar bezbjednosti Nikšić u organizaciji sa drugim organizacionim cjelinama Uprave policije, na gradskom Trgu u Nikšiću izložio je naoružanje i materijalno-tehnička sredstva koja koriste u radu.

“Cilj aktivnosti je da građani Nikšića ostvare neposredan uvid u naoruženje, opremu i materijalno-tehnička sredstva, postave policijskim službenicima pitanja oko svega toga što je izloženo, oko svih pitanja koja ih zanimaju i na njih će dobiti adekvatan odgovor", kazao je Darko Mađarić, komandir stanice policije CB Nikšić.

Nikšićani, a posebno najmlađi bili su više nego zainteresovani da pogledaju izloženo naoružanje i opremu. Arsenal naoružanja predstavili su pripadnici Specijalne antiteroritičke jedinice, tu je bila i oprema koju koristi granična i saobraćajna policija, zatim službeni psi,konjička policija i kriminalistička tehnika.

“Ovo će biti praksa i u ostalim gradovima, kao i u narednim godinama povodom obilježavanja 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, da se približimo građanima u daljoj saradnji. Događaj ovog tipa prvi put se organizuje u Nikšić", kazao je Mađarić.

U prostorijama nikšićkog Centra bezbjednosti će i ove godine, kao što je to bio slučaj prošle, 2.oktobra organizovati Dan otvorenih vrata.

Galerija

Bonus video: