Doček Nove godine u Budvi promovisan u Beogradu

Naglašeno je poboljšanje kvaliteta ponude, cijene prilagođene nivou usluge i atraktivnost programa
103 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.12.2011. 16:13h

"Vidimo se u Budvi" slogan kojim se promoviše javni doček Nove godine na starogradskom trgu, koji organizuju Turistička organizacije i opština Budva, između ostalih promovisan je u turističkom predstavništvu Crne Gore u Beogradu.

Prema riječima direktorke predstavništva Jelene Paović promovisani su Novogodišnji program, kao i zimska turistička sezona u Crnoj Gori.

U prisustvu ambasadora Crne Gore u Beogradu Igora Jovovića i brojnih zvanica iz političkog, kulturnog i javnog života Beograd, kao i uz značajno interesovanje najprestižnijih medija Srbije predstavljena je ponuda planinskih i primorskih turističkih centara kako za period Novogodišnjih praznika, tako i tokom zimske sezone.

Naglašeno je poboljšanje kvaliteta ponude, cijene prilagođene nivou usluge i atraktivnost programa, od koncerata na Trgu u Budvi, preko bogatog programa u hotelima i animacija na ski stazama do pučkih, autentičnih karnevalskih svečanosti u primorskim gradovima.

Kako je kazala direktor Turističke organizacije Budve Jalena Rađenović svi koji se odluče da posljednje sekunde 2011. odbrojavaju u Crnoj Gori, učiniće to uz pjesmu i muziku najpopularnijih pjevača i grupa regiona, kako na trgovima, tako i u hotelima i diskotekama.

Ljubitelji kvalitetnog pop zvuka ispred zidina Starog grada Budve uživaće uz pjesme Prljavog Kazališta, Dina Merlina, Danijela Alibabića, Milene Vučić...

"Turističko predstavništvo Crne Gore je prostor u kojem će se pored biznis susreta naše turističke privrede sa partnerima i medijima iz Srbije dešavati i mnogo drugih lijepih, korisnih i zanimljivih događaja, od izložbi slika, književnih večeri, promocija crnogorske tradicije, kulture, gastronomije do prezentacija novih atraktivnosti koje ima Crna Gora. Predstavništvo je svojevrsna crnogorska kuća u koju su svi dobrodošli i u kojoj će oni koji već dobro poznaju Crnu Goru moći da se upoznaju sa novinama i kvalitetom ponude koju iz godine u godinu unapređujemo, a mlađa populacija da otkrije Crnu Goru kao novu izazovnu destinaciju", kazala je Paović.

Bonus video: