U nikšićkoj Župi otvorena apoteka

„Apoteka će upotpuniti primarnu zdravstvenu zaštitu u našem mjestu. Realizacijom ovog projekta mještanima Župe će biti znatno olakšano bitisanje, posebno će to biti značajno za stariju populaciju koja će biti pošteđena odlaska u udaljene gradske apoteke", kazao je predsjednik Mjesne zajednice

2399 pregleda 4 komentar(a)
Apetoeka u Župi, Foto: Mjesna zajednica Župa
Apetoeka u Župi, Foto: Mjesna zajednica Župa

U nikšićkoj Župi otvorena je apoteka čije otvaranje je inicirao predsjednik Mjesne zajednice (MZ) Dragoljub Radulović, uz podršku Zdravstvene ustanove Apoteke Crne Gore „Montefarm“ i direktora Radomana Dragaša.

„Apoteka će upotpuniti primarnu zdravstvenu zaštitu u našem mjestu. Realizacijom ovog projekta mještanima Župe će biti znatno olakšano bitisanje, posebno će to biti značajno za stariju populaciju koja će biti pošteđena odlaska u udaljene gradske apoteke, a uz koordinaciju sa osobljem ambulante u Župi u narednom periodu će se obezbijediti svi oni lekovi koji se najviše koriste, posebno vodeći računa o hroničnim bolesnicima“, kazao je Radulović i dodao da je doprinos u otvaranju apoteke dala i Opština Nikšić.

On je u ime MZ Župa direktoru „Montefarma“, Radomanu Dragašu, uručio zahvalnicu.

Mjesna zajednića će, prema riječima Radulovića, i ubuduće nastojati da kandiduje projekte koji će biti u funkciji poboljšanja uslova života stanovnika toga kraja.

Bonus video: