Radak Kukavičić: Crna Gora uvela međunarodno priznatu oznaku Safe Travel

“U ponedjeljak je svoje utiske iz Crne Gore, putem livestreaming-a koji je ispratilo gotovo 600 hiljada posjetilaca, predstavio jedan od najuticajnijih kineskih influensera sa preko 4,3 miliona pratilaca na najrasprostranjenijoj društvenoj mreži u Kini - Weibo, Liu Zheng”, rekli su iz NTO

4688 pregleda 7 komentar(a)
Željka Radak Kukavičić, Foto: Vlada Crne Gore
Željka Radak Kukavičić, Foto: Vlada Crne Gore

Crna Gora je prepoznata na međunarodnom turističkom tržištu kao popularna destinacija sa autentičnom i raznovrsnom ponudom, ocijenila je direktorica Nacionalne turističke organizacije (NTO), Željka Radak Kukavičić.

“Imajući u vidu da će u budućem periodu sigurnost biti jedan od ključnih faktora prilikom donošenja odluke o putovanju, Crna Gora je uvela međunarodno priznatu oznaku Safe Travel kojom se potvruđuje da su zdravstveno-bezbjednosni protokoli, koji se primjenjuju u državi, usaglašeni sa globalnim sigurnosnim protokolima”, kazala je Radak Kukavičić.

Ona se putem video poruke obratila učesnicima dva događaja koji su prethodnih dana održani u okviru promotivne kampanje Wild Soul of Europe – Slow Adventure koju NTO realizuje na tržištu Kine.

Iz NTO-a su kazali da je u nedjelju održan promotivni događaj za turističke agente jedne od vodećih kineskih platformi za rezervaciju putovanja Tuniu.

“U ponedjeljak je svoje utiske iz Crne Gore, putem livestreaming-a koji je ispratilo gotovo 600 hiljada posjetilaca, predstavio jedan od najuticajnijih kineskih influensera sa preko 4,3 miliona pratilaca na najrasprostranjenijoj društvenoj mreži u Kini - Weibo, Liu Zheng”, rekli su iz NTO.

Iz NTO su saopštili da je nastavak kampanje Wild Soul of Europe – Slow Adventure planiran za 17. mart, kada će biti organizovan webinar u saradnji sa kompanijom Dragon trail, kao i tokom online događaja pod nazivom Europe Virtual Travel Trade Show, koji će se održati od 19. do 23. aprila.

“Kampanja Wild Soul of Europe – Slow Adventure relizuje se u okviru projekta udruženog marketinga u partnerstvu sa Evropskom komisijom za putovanja (ETC) i Turističkom organizacijom Srbije na udaljenim tržištima Kine, Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i Kanade”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: