KRŠ: Ivanović je primjer novinarskog profesionalizma

"Za ovih pet godina našeg postojanja dosta puta je dokazao da je uvijek i samo na strani pravde, prava, znanja i mladih ljudi"
58 pregleda 0 komentar(a)
Studentski radio KRŠ, Foto: Studentski radio Krš
Studentski radio KRŠ, Foto: Studentski radio Krš
Ažurirano: 14.12.2017. 13:45h

Uredništvo Studentskog radija "KRŠ" uputilo je podršku Darku Ivanoviću, nakon što je Administrativni odbor predložio Skupštini Crne Gore da se Ivanović razriješi funkcije člana Savjeta Agecnije za elektronske medije.

Kako ističu, Ivanović je tokom godina prepoznat kao neko ko je uvijek na strani pravde, prava, znanja i mladih ljudi.

"Kada smo postali dio medijske scene Crne Gore, prvi koji nas je opomenuo da se ovakve stvari dešavaju, i prvi koji nas je naučio osnovama novinarstva i profesionalizma bio je Darko Ivanović. Ono čemu nas je učio upijali smo vjerujući da iza njegove novinarske reputacije stoji jaka podloga u vidu dugogodišnjeg iskustva, kako u našoj državi tako i u državama preko. Među prvima je bio i kada je bez ikakvog interesa pomogao osnivanje naše radio stanice i za ovih pet godina našeg postojanja dosta puta dokazao da je uvijek i samo na strani pravde, prava, znanja i mladih ljudi. Zbog svega navedenog, ovim putem izražavamo iskrenu podršku i veliko žaljenje zbog saznanja da je Administrativni odbor predložio Skupštini Crne Gore da razriješi Darka Ivanovića funkcije člana Savjeta za elektronske medije. Kršimo tišinu!" poručuju iz Studentskog radija "KRŠ".

Bonus video: